Hvorfor millioner av mennesker sover med smerte – og en overraskende ny løsning

2022-11-01

Claire var i en bilulykke for noen år siden.

Dessverre var det mer enn din typiske pute.

En beruset sjåfør kom inn i kjørefeltet hennes, kuttet henne av og tvang til slutt kjøretøyet hennes inn i midtbanen i seksti miles i timen. Den rykende ruinen og det forvridde metallet i hennes egen bil, knust glass på gaten og lukten av brennende olje er bare noen av tingene som har festet seg med henne gjennom årene.

Claire husker ulykken tydelig. Hun gjentar hvor takknemlig hun er for å ha gått bort fra vraket, men hun sier at hun ikke gikk alene.

Jeg startet dagen helt fint. Lykkelig, bekymringsfri, uansett. Nå, etter ulykken, bærer jeg denne smerten med meg. Kroniske smerter i årevis. Jeg kan ikke sove. Det gjør meg, sukker Claire , "...det er det vanskeligste i livet mitt. Ingen søvn, flere piller, mer smerte. Ingen lindring."

Claire er ikke alene om smertene sine, og heller ikke hennes manglende evne til å få en avslappende søvn.

Da legen introduserte Claire for muligheten for at kirurgi dukket opp i horisonten, bestemte hun seg for at hun hadde fått nok.

"Jeg vil ikke ha flere operasjoner." sier hun heftig. "Ikke mer. Jeg bestiller time hos legen og får en second opinion. Jeg kan ikke leve slik lenger. Jeg må sove."

Claires andre mening tok på en mer helhetlig tilnærming. Dr. Shiva har gjort seg bemerket i lokalområdet de siste årene. Hun er stolt av å hjelpe pasienter med å komme seg fra avhengighet og avgifte kroppene deres for tungmetaller, ved siden av sitt daglige arbeid som fastboende ekspert på nevrologisk avdeling ved universitetet.

"Jeg visste hva vi hadde å gjøre med, her", sa Dr. Shiva, "og jeg visste nøyaktig hva jeg skulle fortelle Claire. Hvis du er bekymret for smertene dine, må du først bekymre deg for søvnen din. Hvis kroppen din ikke har det. hvile... sanne, dype, REM-sykluser gjennom natten... du kommer til å ha smerter, spesielt i hennes alder."

Claire var en av de første som prøvde Dr. Shivas Derila skumpute.

"Først," rapporterer Claire, "trodde jeg hun var gal. En pute? Hva vil en pute gjøre for meg? Dr. Shiva overbeviste meg om å prøve den i en uke. Jeg prøver den bare i fire eller fem netter, og jeg visste at hun hadde rett. Ved slutten av uken hadde jeg den beste nattsøvnen i mitt liv!"

Claire sier at hun fortsatt sliter med litt smerte fra ulykken, men for første gang på mange år kan hun sove gjennom natten og våkner uthvilt hver morgen.

Kan en pute virkelig utgjøre en så stor forskjell i noens liv?

Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Er du lei av å være så sliten hele tiden?

Søvneksperter og nevrologer vil fortelle deg, fra sine personlige erfaringer, at søvnstilling er en av de mest oversett nøkkelfaktorene hvis en person opplever søvnproblemer eller smerter som holder dem våkne om natten.

Derila er det universelle svaret på søvnproblemer som hjelper folk overalt! Den ergonomisk utformede designen holder hodet, nakken, ryggen, skuldrene og ryggraden på linje og trykket jevnt fordelt, noe som hjelper deg å sove hele natten og våkne og føle deg fullstendig uthvilt.

Komfort og støtte går hånd i hånd for første gang med Derila for å gi terapeutisk lindring for både rygg- og sidesover. Sovner fortere. Drøm dypere!

Putematerialet er 100% polyester for maksimal pusteevne og er hudvennlig og kjemikaliefritt. Tilstrekkelig varmefordeling holder deg kjølig hele natten og fremmer bedre luftsirkulasjon.

Men ... Er Det Virkelig Verdt All Denne Hypen?

Så langt har Derila solgt over 10 millioner enheter direkte til forbrukere, selv uten hjelp av å bli solgt i butikkene. Derila har UTSOLGT hver gang nye lager blir tilgjengelige - det har blitt populært.

Og alt kommer fra jungeltelegrafen. Folk akkurat som deg elsker det så mye at de legger ut om det på Instagram og forteller alle de kjenner om det!

Derila har begynt å utvikle en kultfølge, og med over 10 000 5-stjerners anmeldelser er det fornuftig. Her er hva kundene sier om det:

Derrick T. Verifisert kjøper

Jeg har prøvd omtrent hver eneste pute på markedet for å lindre smerter i høyre krageben og høyre skulder som har plaget meg det meste av året. Til tross for hyppig svømming og yoga, og å se legen, ville det ikke gi opp. Inntil jeg kjøpte denne puten hjalp ingenting.
Etter å ha brukt den en natt, innså jeg dagen etter hvor mye bedre jeg var. I løpet av en uke forsvant problemet bokstavelig talt. Den har ikke kommet tilbake Det hadde vært så ille at kragebenet mitt ble bøyd inn i et annet plan og var merkbart fremtredende. Det er på linje nå.
TUSEN TAKK TIL DEN SOM HAR DESIGNET og PRODUKSERT DENNE PUTEN og GJØRT DEN TILGJENGELIG FOR MEG!!! DU VET ALDRI HVOR TAKKNEMLIG JEG ER.

Cathy B. Verifisert kjøper

Jeg har en sjelden sykdom som forårsaker alvorlige leddskader og som et resultat har jeg mange nakke- og skulderproblemer. Dette støtter hodet mitt i enhver posisjon jeg sover i. Jeg setter også pris på at det ikke har en merkelig kjemisk lukt som skumputer pleier å ha i begynnelsen.

Audrey H. Verifisert kjøper

Jeg følte meg forpliktet til å skrive en anmeldelse på denne puten. Brukte den for første gang i natt, og jeg kunne ikke tro hvordan jeg sov. Jeg kjøpte over 5 forskjellige puter og ingenting fungerte. Det var fryktelig helt til dette kom. Jeg ble blåst bort da jeg våknet uthvilt og absolutt INGEN SMERTER. Jeg ble så glad og ville dele den med dere. Jeg hadde en ACDF-nakkeprosedyre, og denne puten fungerer ganske enkelt som beskrevet. Fin emballasje og veldig behagelig. Skulderformen og cervikalkurven er PERFEKT! Stol på meg folk du ikke vil gå glipp av denne!! Ser etter å få en til til min mor!

Etter Claires historie lurte jeg på om Derila kunne hjelpe meg også.

Jeg har vært reporter i 27 år, noe som høres mer spennende ut enn det er. Nesten tre tiår med å være på vakt alle døgnets tider for å dekke spennende historier er spennende, men det har virkelig en betydning for søvnkvaliteten min.

I tillegg har jeg slitt med nakke- og ryggsmerter de siste årene, som jeg takler ved å ta en rikelig mengde betennelsesdempende midler.

På grunn av min personlige situasjon fikk Claires historie gjenklang hos meg.

Jeg bestemte meg for at jeg måtte se nærmere på Derila for meg selv.

Da jeg så det overveldende antallet positive anmeldelser Derila var å få, tenkte jeg at det var verdt et forsøk. Jeg kom inn på den offisielle nettsiden og bestilte 2 av dem da de kom tilbake på lager, en til meg og en til mannen min.

Det skader aldri å ha en annen mening, tross alt.

…Her Er Det Jeg Fant.

Derila kom på døren min på bare 2 dager. Jeg ble overrasket.

Rett ut av boksen visste jeg at jeg hadde tatt den rette avgjørelsen.

Denne puten gir et godt førsteinntrykk. Den er fast, men fleksibel. Myk, men slitesterk. Jeg kunne fortelle at det var høyere kvalitet enn jeg var vant til, enda mer enn navnemerket jeg har kjøpt tidligere.

Jeg er en sidesover, og mannen min sover bakover, så jeg tenkte at vi skulle sette
Derila gjennom en ganske streng test i løpet av de neste nettene.

Puten var kul og myk, men ga mye mer stabilitet enn jeg forventet. Den første natten var jeg så komfortabel da jeg drev av gårde, at jeg egentlig ikke tenkte så mye på det. Da jeg våknet neste morgen, var jeg ikke sikker på om jeg merket en reell forskjell eller om det bare var i hodet mitt.

På den tredje dagen visste jeg at det var ekte. Jeg sov i 6 timer (det er mye for meg, i gjennomsnitt 4 timer per natt), og mannen min, kongen av skjønnhetssøvnen, fikk 8 timer uavbrutt... og det galeste, han sluttet å snorke. Vanligvis er det som om han sager tømmerstokker hele natten, men med Derila var det noe med måten hodet hans er plassert på puten som virkelig hjalp ham mye.

FØR

ETTER

Snorketid redusert til 9 min fra 2t 49m!

Den femte morgenen da han brukte Derila, fortalte mannen min at han ikke hadde sovet så godt på flere år.

Jeg trodde ham fordi nakken min ikke var sår da jeg våknet den morgenen, og jeg kunne kjenne at spenningen i skuldrene begynte å løsne. Det var sprøtt fordi jeg fortsatt jobbet i min fartsfylte journalistjobb og jeg hadde ikke endret noe - spisevanene mine var fortsatt de samme, mengden søvn jeg fikk var den samme - den eneste forskjellen var puten jeg var ved hjelp av.

Det var nok for meg. Jeg kom tilbake på nettsiden og bestilte noen flere puter fordi jeg ville at alle i familien min skulle ha dem.

OPPDATERING: 6 måneder med Derila, og jeg sover fortsatt FANTASTISK!

Når du vet at noe fungerer, kommer du til å stole på det, og jeg har definitivt begynt å forvente å våkne for å føle meg uthvilt og uten nakke- og ryggsmerter. Dette er noe jeg ville trodd var umulig for bare 6 måneder siden, men jeg lever det hver salig kveld nå!

Min 73 år gamle far syntes Derila jeg ga til ham, og moren min var hektisk inntil moren min insisterte på å bruke den. Da hun begynte å fortsette å snakke om hvordan det hjalp på fibromyalgi og leddgikt i nakken hennes, bestemte han seg for å prøve det også.

Jeg ble oppringt fra ham noen dager senere og takket meg.

Jeg trodde at Derila bare var en gimmick du falt inn i, men jeg skal fortelle deg, det har virkelig endret måten jeg sover på.

Kommer fra min far, er det en rungende anbefaling!

Jeg har hatt en livsendrende opplevelse med Derila, og du kan også! Hvis du leter etter den beste nattsøvnen i livet ditt, er dette det. Jeg tilbringer aldri en natt i hjemmet mitt eller hvor som helst uten Derila!

Jeg kan ikke anbefale det nok!

Hvor mye koster det?

Den er for øyeblikket til salgs på deres offisielle nettside for kun :PRIS!

Er det verdt det?

Selvfølgelig! Jeg kommer alltid til å bruke puten Derila for å få best mulig natts søvn - hjemme og hvis jeg noen gang reiser. Jeg er glad jeg har dette enkle og effektive produktet for å få nakken og ryggen til å føles bra og hjelpe meg å få det beste ut av timene jeg sover.

Fordelene er vel verdt engangskjøpet!

OPPDATERING

OPPDATERING tirsdag 7. juni 2022 – Helt siden Derila ble vist på nett, har det blitt generert utrolig mye buzz, og har siden solgt over 763 419 puter. På grunn av sin popularitet og positive anmeldelser, er selskapet så trygg på produktet at de nå tilbyr en 30-dagers fornøydgaranti og tilbyr 50 %-rabatten så lenge beholdningen rekker. For å se om de fortsatt er tilgjengelige, klikk på knappen nedenfor.

Kunde anmeldelser:

Nancy S.

En fantastisk, støttende pute som har hjulpet meg å få en mye bedre natts søvn. Raskt levert, selv til Italia, og kom pent pakket. Jeg har fortalt vennene mine om å få dem også!

Hellen L.

Virkelig fin pute, god kvalitet, og nøyaktig som beskrevet med rask levering. Lukter godt også, i motsetning til noen puter med memory foam.

Faye C.

Kjøpte disse til meg og mannen min - de har vært flotte. Jeg elsker hvor støttende de føler, og jeg våkner og føler meg uthvilt.

Torey S.
Dette er en god pute. Plasser den riktig og du vil våkne og føle deg bra. Ingen stiv nakke.

Mandy L.

Dette er den beste puten jeg noen gang har prøvd! Ingen nakkesmerter lenger! Det beste rådet | kan gi deg er å prøve det.

Ashley

Jeg har TMJ og migrene denne puten er veldig behagelig og former for å støtte min.